Surplusslibvrij waterzuiveren

Setiva B.V.


Management team

 Math Clumpkens

Managing Director

35 jaar ervaring als engineer, onderhoud- en productiemanager. Expert op het gebied van papier machine's en papierproductie-systemen systemen. Heeft binnen dit vakgebied meerdere patenten op naam. Verkozen tot ingenieur van het jaar in 2001. Als technisch en algemeen directeur papierfabriek in het verleden internationaal actief in diverse zusterbedrijven en branche-organisaties. De laatste jaren sterk gericht op innovatieve technologieën ten aanzien van energie en grondstof reductie. Sinds 2008 zelfstandig ondernemer.                    

M.Clumpkens@Setiva.nl

Rinus van Praag


Marketing & Commercie 

Meer dan 30 jaar ervaring als automatiseringstechnoloog, project manager in diverse industrieën onder andere papierindustrie, voedingsmiddelen en algemene machinebouw. Vele jaren als innovator en general manager. Sinds 1995 actief als ondernemer in diverse segmenten. Uitgebreide commerciële en statutaire ervaring.

R.vanPraag@Setiva.nl


Pierre Ploumen


Process Design & Optimalisatie 

Ruim 35 jaar ervaring in energie gerelateerde projecten, verbeterings- en modelleringsstudies, waaronder ruim 30 jaar als consultant bij DNV KEMA Energy&Sustainability op het gebied van energiecentrales, boilers en gasturbines. Hoog technologisch expertise niveau op het gebied van procesoptimalisaties, thermodynamische processimulaties.

P.Ploumen@Setiva.nl